Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Amikor betelik a pohár……..

04 nov

Megérkezett a számomra oly nagyon várt negyedik ” D ” alom, és én naív azt gondoltam rajtam kívül még két család várja olyan intenzíven, szeretettel mint én.

De az elejéről!!! Kétszer hoztak fedeztetni Szarajevóból kutyát Kinghez, az első alkalommal 16-os progeszteron szinttel indultak rá következő nap Magyarországra, és várták a csodát! Aki kutyás annak nem kell mondani mit jelent ez a progeszteron szint, aki nem, annak most nem térnék ki rá. Egy nagy játszás volt, és indultak haza a több mint 500 km-re. Következő alkalom –  az időpont jó, minden jó, sajnos a szuka félidősen elvetélt. Mondtam jóóóó, annyira sajnálom kapsz egy kiskutyát, így nem érzem, hogy jogtalanul vettem volna el a fedeztetési összeg felét. A lány örül a kiskutyának, övé lett volna Drop of Luxory Szitár al Fidda ” Lux” Drop of Luxory Szitár al Fiddaaztán kerestem, hogy beszéljük meg az útlevelet pedigree-t , se Fb, se telefon, úgy mond elérhetetlen, Én állok tanácstalanul, hogy akkor most mi van. Egy ismerős által üzenek neki, hogy beszélnünk kellene, erre üzenet, ” Hát neki problémája van, meg az anyja is beteg, neki nem kell a kutya. Mondom semmi gond, sajnálom, igaz lehetett volna szólni, hogy bocs, ez meg ez a probléma….

Második : Salgótarjáni tenyésztő, neki kell, kell, kell a kis afgán, majd ha meglesz, majd ide viszem állatorvoshoz, mert Ő , Ők a legjobbak, kutyakozmetikus végzettség, Jázmin lesz a kiskutya neve, mert a leendő kozmetika is Jázmin lesz…. ! Igaz furcsa volt, hogy több mint hat hetesek voltak a kicsik , köztünk kb 35 km van, és nem tudott eljönni megnézni, ill. személyesen választani kölyköt. ‘ Most sajnos nem tudom kifizetni az előleget, de kellll a kutya!!! ‘ Diamond In The Sky of Szitára al Fidda / természetesen a név megváltoztatva11

Mondtam, semmi gond, írjam ki, hogy SOLD?  Igen, sőt a kennelnév legyen a kutya neve! Hosszú heteken át hülyít, majd beköpi neki nem kell a kutya, de nem csaptalak be , hisz nem volt foglaló! Hát gratulálok, és azért nem töröltem, hogy nézegesse lájkoljon, és csak azt tudom kívánni, érezze át az ilyen leendő gazdikat a saját kiskutyáinál!

Harmadik : Az előző alomból Németországba került a számomra legkedvesebb, és lehet nem mondok nagyot, de talán az egyik legszebb kiskutya

Carpe Diem Szitár al Fidda  2014.02.20. – 2015.04.14. 10255577_10201799696225640_5836213823944868275_nA gazdival együtt sírtunk, zokogtunk, és akkor annyira sajnáltam, hogy azt mondtam, mivel enyhíthetném a fájdalmad! Ha gondolod, a következő alomból ajándékba kaptok egy kiskutyát aki pótolja azt az űrt, amit Prince elvesztése okozott. Nagy volt az öröm, együtt vártuk a kicsiket, megérkeztek, még akkor is nagy öröm volt. Aztán mivel én megígértem elkezdtem írogatni, hogy a nagy távolság miatt ugyan képről, de próbáljátok meg kiválasztani ki legyen a Ti kiskutyátok. Bocsánat még egy gondolat, mielőtt Dilbár gazdijainak választ adtam volna, hogy elérhető-e még, egy gyors üzenet Németországba, mert nehogy pont ezt a kiskutyát szeressék a legjobban. Aztán én üzengettem, hogy akkor oltás, útlevél, szükség lenne, hogy tudjam kit választottatok !  Tudván, hogy házikedvenc lenne, mégis az egyik legszebb kölyköt választottam, hogy jó, akkor neked legyen útlevél, és nemzetközi pedigree. Darling To My Heart Szitár al Fidda Darling To My Heart Szitár al FiddaKértem küldjenek egy hívónevet, mert jelen pillanatban ” Zöldikének” hívjuk, de akár érthetne is a nevére. Válasz , szinte semmi. Kértem egy útlevélbe való név és cím pontosítást, üzenet elolvasva válasz semmi. Megkerestem az előző kutya adatait, útlevél kész, fotó, üzenet indítása.  ” én naív” azt gondoltam örömet okozok, válasz !! – akkor ez most melyik kutya, mert mondtam, majd megyünk választani! Igen , de mikor??? Most négy-öt napja írtam egy újabb üzenetet, hogy mire számítsak, mikor jöttök, gondoltam Mindenszentek, akár el is jöhetnek hozzánk, ill. kérdeztem mikor szeretnék majd elvinni a kutyát? Aztán leírtam, olyan érzésem van, mintha én erőlködnék, hogy fogadjatok már el ajándékba a tragikusan elment előző kutya helyett egy másikat, Ti pedig nem meritek azt mondani, hogy nem kell a kutya. Üzenet elolvasva, válasz semmi, Ma újabb üzenetet indítottam szó szerint! Szia M….! Megbántottalak?

Válasz dehogy csak sok a probléma, a mama beteg nem kell a kutya! Hát könyörgöm? Mikor óhajtottuk közölni, hogy hülyegyerek, ne ölj bele se energiát, se plusz pénzt, mert nekünk ugyan nem kell a kutya!

Én a kölyköket szeretem, biztos vagyok benne, hogy mindenkinek lesz, ill. megvan a megfelelő gazdi, de ezt muszáj volt kiírnom magamból. Én senkivel nem tudnék így játszadozni, de szerencsére nem vagyunk egyformák!

Ui: Hiszek a sorsba, így azt gondolom ezeknek az embereknek nem lett volna szabad bevállalni egy kis afgán agarat, aki vidámságot sok-sok szeretetet vitt volna a szürke hétköznapjaikba…..

 
No Comments

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply