Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Csak a száraz tények + az igazság

11 nov

Nagyon rég volt amikor utoljára a blogba írtam, de most azt gondolom, ki kell adnom valahova az igazságot, úgy, hogy ne mocskoljak be másokat!

Szeretném leszögezni, csak a száraz tényekre hagyatkozom, és mindenki úgy , és azt gondol az olvasottak után amit csak szeretne!

Közel másfél éve a kutyáim érdekébe meg kellett hoznom egy döntést, így kerestem egy ingatlan közvetítőt aki mondta Ő tud segíteni, igaz Ő még ilyet nem látott és nem tapasztalt.Viszont olyannak mint én, akinek a kutyái az egyik legfontosabb, minden megoldás érdekelt. Valóban gyomorforgató volt amit találtunk, de azt gondoltam nincs az a mocsok amit nem lehet kitakarítani, igaz a szaggal kapcsolatban tévedtem. Van az a szag amit soha nem tudsz kiszellőztetni. Tudtuk csak átmeneti időszakról van szó, így mindent kibírtunk. Hogy ne legyen probléma, ill. ne kapcsolják ki a közüzemet díjtartozás miatt mindent a nevünkre írattunk. Nekiálltunk a nagytakarításnak amit majd képekkel illusztrálok, közben szinte könyörögtünk, hogy a cuccaikat vigyék el. Sok holmit elvittek, sokra azt mondták, ami nem kell dobjuk ki! De kérdem én, ki mer kidobálni dolgokat, papírokat, és itt szeretném megjegyezni, ha én elennék egy mobil házba egy tanyára, a számomra fontos iratokat, pedigree-ket, serlegeket elvinném, de mint a képek mutatják még a személyes dolgaikat is nekem kellett elpakolnom, értem ez alatt a ruháikat, intim dolgaikat. Lehet most keseregni dolgokon, vagdalkozni, és pszihopatának bemutatni engem. Közel másfél év nem volt elég ahhoz, hogy a  számukra értékes dolgaikat elvigyék. Ami fontos volt a ketrecek, mert abban lehet tartani, nem állathoz méltó módon  kutyákat, nyulakat stb

Mi takarítottunk, festettünk, szennyvizet kötöttünk be, burkoltunk, kazánt csináltattunk, hogy legyen meleg víz  “csupán 47000 ft-ért ”  és mindent megtettünk ,hogy emberi környezetbe érezzük magunkat. Ezt elmondhatják azok, akik többször megfordultak nálunk, ill. aki csak jelezte, hogy szeretne hozzánk jönni, mindig az volt a válasz szeretettel látunk.

Szeretném bemutatni pár fotón milyen volt, és a leamortizálás után, milyen lett . Mi hogy adtuk át.

SZERETNÉM MEGJEGYEZNI, HOGY MINDEN KÖZÜZEMI SZÁMLA A SAJÁT NEVÜNKRE VOLT ÍRATVA, / VÍZ, GÁZ, VILLANY, SZEMÉT SZÁLLÍTÁS, TV, / amit bárkinek szívesen elküldök privát üzenetben!!!

Levenni a nevedről, csak végszámával lehet! Ha valaki megnézi a képeket kattintson a tulajdonságokra és láthatja 2013,04.21-én voltak fotózva! Nekünk 2013.05.01 -től volt szerződésünk, addig csak lomtalanítottunk és takarítottunk. A képekről az is lejön, hogy ki hagyta a lakást menekülő szinten el. Amit mi találtunk a fürdőbe , pl még a szennyes ruhák is, számomra pont azt takarják, hogy felálltak és elmentek otthonról, mintha dolgozni mentek volna. Mi magunk után takarítottunk, és nem az látszik, hogy menekültünk. Ha annyira mocsok lett volna, nem tudtak volna takarítás nélkül azonnal visszaköltözni. A szomszédok? egyik szomszéddal sincs szinte köszönő viszonyon kívül semmilyen kapcsolatba. A dolgaik nem voltak kidobálva, bezsákolva egy hátsó helyiségbe voltak rakva ahol agyag edények égetésére való kemence van. Az a sok  lom amit most fotózgat azt mind ők hagyták ott! Már elnézést miért is kellene nekem valaki házát szó szerint nem csak a kakiból kivakarni, de a sok lomot is elvitetni horror áron. A pedigree-k amiket fotózott zömmel 1990 -as évjáratúak és régebbiek voltak. Ha annyira fontos miért nem vitte magával?

Sajnáltatni lehet magunkat , sok negatív komment is van Pl. kötelet a nyakamra, olyan emberektől akik nem is ismernek, olyanoktól, akik a kiállításokon jönnek hozzám hízelegve, hogy mennyire szeretik a kutyáimat, olyanoktól akiknek tőlem van kutyája, de már “nemszeretlek” van, és olyanoktól is akik nálam heteken át hétvégi programkén eltöltötték az egész napot, ” mert én úgy szeretem a kutyáidat”

Én nem tudnék ítélkezni úgy mások felett hogy nem tudom mi a valóság, és úgy, hogy nem is ismerem az illetőt! Akik ezt megteszik csak jó szórakozást és további szép napot tudok kívánni !!!

ELŐTTE

Utána

Ezek után remélem senki nem gondolja, hogy  “a pisitől átitatott ”  bármire  is, szükségem lett volna.

 

 
No Comments

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply