Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Nyolc hetesek a kölykök…. :)

25 Júl

Nagyon rég volt amikor utoljára írtam a blogba, de ez nem abból adódik, hogy nem lenne miről írni, talán arról van szó, hogy ha két percem van, már kint vagyok a babáknál!
Nagyon szépen fejlődnek, és meg kell vallanom, az első ” A ” alom is nagyon erős, jól sikerült kölykök voltak, de ezek sokkal életre valóbbak, sokkal aktívabb gyerkőcök.
Sikeresen vették az első oltást, a chippezést, szinte senki észre sem vette. Az első kiröppent babánk Bollywood Star Simha Szitár al Fidda volt, aki egy kiváló gazdihoz került Horváth Rékahoz.
Simha együtt él egy másik kutyussal és két cicával. Minden jel azt mutatja a lehető legjobb helyre került, és Réka igazán szerető gazdája a kicsinek! A  kölyök sorra hagyják el
a szülői házat, a többi ” eladó kis afgán agár”  pedig biztos vagyok benne, hogy a lehető legjobb gazdit fogják megtalálni! Jelen pillanatban minden percért hálás vagyok amit ezekkel a csodálatos kis lényekkel együtt tölthetek!
Minden percemet megédesítik, mert annyira szeretetre  méltó kölykök! – TOVÁBBI KÉPEK

 
1 Comment

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply

 

 
  1. Horváth Réka

    2011. július 30. szombat at 20:21

    Drága Ili!
    Köszönöm a szavaid, remélem rá is szolgálok majd. Simha egy csoda, napról napra bizonyítja, hogy milyen okos és életrevaló kiskutya! A szakálla már 7 hetesen látszott, a szőre is tökéletes, az állatorvosa szerint csodás kutya!
    Köszönöm őt nektek!!