Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Összesített történések…

30 Sze

Ha valaki arra gondol, hogy rég nem írtam a blogba, és egy kicsit hanyagolom sajnos igaza van, de ez nem lustaságból adódik,   mindketten nagyon sokat dolgozunk, így mikor hazaérünk, már leginkább csak pihenünk, és kutyázunk. Viszont történnek, és történtek dolgok! Akil Famal Szitár al Fidda és Aminah Almas Szitár al Fidda a szokásokhoz híven hozzák a sikert és az elismerést a Kennel, és maguk számára, és itt szeretném kijelenteni, hogy ketten képviselik a Szitár al Fidda Kennelt az Európa Kiállításon / Euro Dog Show /  Jászberénybe  egy kifejezetten ronda időbe, és iszonyú dagonyába voltunk. Valójába  ilyenkor csak azt sajnálom, hogy a gyönyörűen kozmetikázott True Lady szőre elázik, és nem mutat. Viszont ezen a kiállításon új Champion lett, mert Hungaria Grand Champion címért indult. De indult  ” Afra baba”  és Azizka is, akik szintén óriásra nőttek, és nagyon szépek voltak! Persze indult az én három kicsim is Eywa, EWOK ,és a drága Magic Star is  , de a BIS ringben Afra képviselte a Szitár al Fidda Kennelt ! Az esőt leszámítva nagyon jól éreztük magunkat, és igazán jó volt látni milyen szépen fejlődnek a kölykök!  Szeptember  27-én betöltötték a hét hónapot , és milyen az élet, napi szinten már a következő generáció van az eszembe! Annyit viszont  büszkén elárulhatok, hogy a következő apával  minden sínen van . és GYÖNYÖRŰ! Hamarosan bemutatásra kerül az új alomterv!!! Véglegesen eldöntött, hogy Magic Star nem eladó, és azt gondolom ez helyes döntésnek bizonyul, mert nagyon jó felépítésű gyönyörű mozgással bíró kutya! Érzem, és tudom nem bánjuk meg a döntésünket! Ahogy kezd hidegebbre fordulni az idő,  rövidülnek a nappalok, egyre nyugodtabbak, és szeretetre méltóbbak a kicsik! Este hamar lefekszenek az egész éjszakát végigalusszák.

Az új FOTÓK itt láthatóak

 
 

Leave a Reply

 

 
 1. Horváth Réka

  2010. október 09. szombat at 21:54

  Ili!
  Nehéz, és könnyű döntés is lehetett, hogy Magicet megtartjátok..Ő egy igazán csodálatos kutya, aki a többiekhez hasonlatosan méltóan képviseli a kenneletek!
  Egyik szemem sír, a másik nevet! Sok puszit a kobakjára – a többiekére is –
  Réka

   
  • admin

   2010. október 12. kedd at 13:13

   Köszönöm Réka! Valójában nem volt nehéz, mert első pillanattól fogva nagyon közel volt a szívemhez! Teljes True Lady hasonmás!
   Nincs rá szó, mennyire szeretem!!!!