Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Debrecen CACIB kiállítás…..

31 aug

Megint eljött eljött egy kiállítás , ahol újra összejött, öt Szitár al Fidda kölyök! Nagyon jó hangulatban kezdődött, már csak azért is, mert tudtam Orsiék nevezték, és hozták,  Afeef Nasser Szitár al Fidda Dalikát” , aki ugyan egy tökéletes felépítésű,  csodálatos kiskutya, de gazdái a kiállítás szeretetéért , a testvérekkel való együttlétért nevezték, és nem kimondottan csak a nyerés , és győzelem miatt!  Tamás előző nap nevezte Azizkát, így kutyus nélkül jött ki, amit kicsit sajnálok, mert képekről ítélve Aziz is nagyon szép, jó formájú, és mutatós kutyus.  Jó lett volna látni, de majd legközelebb !!! Tamás kutyus nélkül viszont  nagy segítség volt számunkra,  főleg a fotózásban. És itt szeretném kiemelni, hogy minden kép ami látható, Tamásnak köszönhető. Elkezdődött a bírálat! Szinte előtte sem, és utána sem  esett az eső, csak az afgánok bírálata alatt. Bementek a kölyök fiúk, és hárman voltak a ringbe EWOK, Magic Star, és Dali. Mindhárom kicsi a nagyon ígéretes minősítést kapta, a bíró pedig nagyon  nehezen tudott dönteni, ki legyen a BIS-re jelölt fiú! Magic Star jobb mozgással bír, testfelépítésben is nagyon jó ~ CSAK jó minősítést kapott , és  külön kiemelték a szögellését .  Pici hiba talán, hogy még ,  egy kicsit még laza a háta. EWOK szintén nagyon jó leírást kapott,  azt viszont már észrevettem, hogy a bírók kifejezetten  szeretik, gondolom a nagyon mutatós színe miatt  is .Dalika szintén csak jó leírást kapott, és mivel Ő napi szinten fut, ez nagyon látszódik is a mozgásán!!!! Korához képest tökéletes a mozgása !!! Neki még e beállítást kell egy kicsit fokozottabban gyakorolni, de Réka nagyon ügyes, és Dalika is még csak hat hónapos, így  semmiről nincs lemaradva!  Végül EWOK lett a jelölt a kölyök BIS-re.

Következtek a lányok, és a ringbe volt Aminah és Eywa. Ők is mindketten a nagyon ígéretes minősítést kapták. Mindkét kislány korához képest nagyon szép testfelépítésű, mindkettő  nagyon kedvező színt hordoz, és mindkettő nagyon szépen mozgott a ringbe.  A Bíró végül is Eywát hozta ki az első helyre. Nagyon elégedett vagyok a kicsi lányommal, mert szinte a legkisebb volt az alomba , és nagy odafigyelést igényelt, hogy neki mindig jusson kellő mennyiségű anyatej. Igazán mondhatom, hogy kézből, és tenyéren volt etetgetve az első pillanattól fogva, de tudtam Ő lesz az enyém, és minden kivételt megkapott már kicsi korában, csak hogy szép, nagy és egészséges  lány fejlődjön belőle! Az első hat hónapjában az eredménnyel tökéletesen elégedett vagyok! Remélem senki nem ítél el a pár sor megnyilvánulása miatt, mert mind a tizenegy kiskutyát nagyon szeretem, de a szívemhez Eywa, és Magic Star van talán a legközelebb. Végül de nem utolsó sorban következett True Lady, aki kezdi visszanyerni a szülés előtti kondícióját, és szőrét! Igaz kiállítás előtt tüzelt, ami kicsit újra látszódott a szőr minőségén . Viszont, ha Ő már egy kiállítást nem nyerne, akkor is mérhetetlenül elégedett lennék vele, mert elismerem, hogy mások kutyái nagyon szépek, de számomra True Lady a legcsodálatosabb !!!  Nem csak felépítésben, de a lelkét is nagyon szeretem! A bírálat vége kissé keserédes lett számomra, de ez már a múlt, és nem igazán szeretnék a továbbiakban kitérni rá!

Azt gondolom a következő babás összejövetel a DERBY kiállítás lesz, ahol babáim, már első fiatal osztályosként léphetnek a ringbe!!! A Kiállítás KÉPEI

 
 

Leave a Reply

 

 
 1. Agnes Molnar

  2010. szeptember 01. szerda at 07:15

  Nagyon szép gyerekek,
  Nagyon szurkolok nekik minden kiállításon !!!

   
 2. Mátrai Andrea

  2010. szeptember 02. csütörtök at 22:44

  Nagyon-nagyon gratulálok!
  De jó, hogy mentek a Derbyre, én is kimegyek, mint látogató és újra találkozunk!