Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Debrecen éjszakai CAC kiállítás….

26 Júl

FOTÓK / Photos

Nagyon régóta vártunk erre a kiállításra, már csak azért is, mert újra találkozhattunk a barátainkkal,  az általunk tenyésztett kiskutyákkal. Mi négy kutyát neveztünk, de összesen hat bébi lett nevezve. Délelőtt csináltuk meg a kutyákat, így mindenki frissen kozmetikázva jelent meg. Volt egy kis fenntartásom A Magic Star Szitár al Fidda ” Magic” nevű kiskutyámmal kapcsolatban, mert az első alkalom volt, hogy kiállításra neveztük, és egyáltalán ilyen közegbe megjelent. Magic azt már többször bizonyította, hogy tökéletes temperamentummal, és idegrendszerrel bír, de azt nem gondoltam volna, hogy amint kiszállt az autóból azonnal belekötött volna egy felnőtt német juhász kutyába. Lepakolás után óriási játékba kezdtek a kicsik, és persze én és Laci alig tudtunk betelni a rég nem látott babáinkkal! A babák kitűnő formában vannak nagyon egységesek, a hat nevezett kölyök közül, szinte egyik sincs lemaradva egy kilónyival sem a másiktól. Elkezdődött a bírálat, és muszáj idéznem a bíró László István első megnyilatkozását! ” Hú. az anyátok mindenit de nagyon szépek vagytok” 🙂 A fiúknál mindenki a **** NAGYON ÍGÉRETES ****  minősítést kapott, viszont a Bébi-BIS – jelölt A Dream Come True Szitár al Fidda “EWOK” lett. A minősítési sorrend  EWOK, Anwar, Magic, és Aziz.
Következtek a lányok, szintén nagyon tetszett a bírónak, és itt is csak jókat mondtak róluk. Mindkét kislány **** NAGYON ÍGÉRETES**** minősítést kapott, itt a Bébi BIS-re  A True Dream Szitár al Fidda Ewya” került. Végül a két jelöltet összevetették, és EWOK volt az aki a a BIS ringbe mehetett. True Ladyt a bíró már többször bírálta és pici korától kezdve nagyon tetszett neki így most szülés után sem emelte ki azt ami még látszik rajta, hogy picit rendbe kell jönnie a szőrének. ” De dolgozunk rajta” 🙂 Mi nagy bánatomra megvártuk a BIST ami nagyon elhúzódott mert az előre megadott időponttól ami 22.30  lényeges csúszás volt mert közel 00.30-kor kezdődött. Mi még nagyobb szomorúságomra a legnagyobb esőt fogtuk ki, így mire True Lady a ringbe lépett szinte csurom víz volt! Sem True sem EWOK nem nyert el semmilyen eredményt amin egyáltalán nem csodálkoztam. Gyönyörű látvány az afgán agár, de ha csöpög belőle a víz, nem biztos, hogy a legelőnyösebb formájukat mutatják! A végétől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat, igaz holt fáradtan tértünk haza!

 
 

Leave a Reply

 

 
 1. Kinga

  2010. július 26. hétfő at 20:35

  Jó volt látni a piciket élőben, és mégegyszer gratulálok hozzájuk.Nagyon ügyesek voltak.
  Kiállításról pedig csak annyit hogy a hangulat jó volt csak a szervezésbe csúszott egy kis hiba ami nekünk kicsit sem kedvezett:(
  Sok puszi a piciknek

   
  • admin

   2010. július 26. hétfő at 22:01

   Én is jól éreztem magam, kivéve a végét amikor láttam tönkremenni a napi munkámat! True Lady bőrig ázott szegénykém!