Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Valami nagyon jó történt…:)

25 jan

jajmarfujjmar_magyar másolata

Barátaink többször mondták, nem fogom kibírni az ultrahang kitűzött időpontjáig. Gondoltam  kibírom, mert én erős vagyok!!!  Természetesen nekik volt igazuk. A fedeztetés óta szinte napi szinten beszélünk, csetelünk  “JJ”  tenyésztőjével. Többször kérdezte Michaela is, mikor megyünk ultrahangra?  Úgy voltam vele nem sürgős, éreztem, hogy minden rendben van nem történik semmi rossz, és a kitűzött időpont január 28. Tegnap reggel mikor hazaértem melóból, pici pihenő után, True Lady kozmetikája volt.  Mindennel megvoltunk, és beültem a számító gép mellé! Megint elkezdtünk csetelni, és Michaela megint feldobta a nagy kérdést, nem lehetne-e korábban menni ultrahangra, mint jan. 28 ? Én meg feldobtam Lacinak, aki szinte gondolkodás nélkül mondta a választ- Tőleeeem?! Gyorsan felhívtam Viktort, és mondta a 26. naptól már tökéletesen kimutathatóak a babák, így ha van kedvünk négykor találkozzunk  a rendelőbe! Természetesen ott voltunk négyre, és miután True Ladyt felfektettük az asztalra, és rátette a hasára szerkezetet, már mondta is! Itt is van!!!! És valóban láttuk az első babát. Olyan nagyok voltak, és mutatta a szivét, ami olyan édesen vert ! Mutatta a szívsövényt, és mondta nagyon szép egészséges magzatok! Mi hármat láttunk , de mondta több van mert mindkét oldalon van megtapadás, de tőle ne várjunk darabszámot, mert soha senkinek nem mond csak annyit, hogy egy- kettő, vagy több. Nekem azt mondta több, és a lényeget, hogy szép egészségeseknek tűnnek!! Tudtuk, hogy közeli, és távolabbi barátaink is várták a hírt, és az eredményt, de senkinek nem mondtuk, hogy mégis előbb megyünk a vizsgálatra. Még Michaelának is azt  mondtam délután, hogy nem, majd elköszöntem tőle a facebookról, és írtam neki, este beszélünk! A rendelőből viszont küldtem neki egy per perces fotót az ulrahagos monitorról, és csak annyi szöveget hozzá ‘ Junior “JJ”  🙂 Olyan édes volt, annyira örült, és ment persze mms a leendő gazdiknak is! Hazaértünk azonnal fel a facebookra, és beindult a csetelés, és beszélgetés! Nem is gondoltam volna, hogy ennyi barátom van, hogy ennyien örülnek az én örömömnek! Mindenkinek köszönöm!!!

 
 

Leave a Reply

 

 
 1. Herr Melinda

  2010. január 25. hétfő at 20:54

  Tiszta szívemből gratulálok!!
  még a szemem is könnyes lett ettől a kis bejegyzéstől,amit írtál..
  izgatottan várom a piciket,de legalább pár képet róluk:)
  puszi
  Ami,Melinda

   
 2. Herr Melinda

  2010. január 25. hétfő at 21:06

  Tiszta szívből gratulálunk!!!
  könnyes lett a szemem,ahogy olvastam ezeket a sorokat.. valamiért én is olyan boldog lettem! irigyellek..
  nagyon várjuk a piciket és szorítunk értük,hogy minden rendben menjen!
  puszi a kismamának:)
  Ami,Melinda

   
  • admin

   2010. január 26. kedd at 16:14

   Köszönöm Melinda!
   Csak annyit kívánok, hogy a kiskutyáimnak olyan gazdit találjak mint Te vagy! Soha jobbat!!!! Minden mozdulatodból , minden fotóról lejön, hogy mennyire egy, még a rezdülésetek is!!!
   Ez valóban szerelem!

    
 3. HorvathReka

  2010. január 26. kedd at 17:48

  Szia!
  Látod, hogy a jókkal jók is történnek? True-nak és persze Yazid-nak nagyon jó helye van nálatok, és biztosan jó gazdát találtok a kicsiknek is!! Csak győzzetek majd a gazdijelöltek között válogatni.. 🙂
  Jó egészséget mindenkinek, de legfőképpen True-nak!

   
 4. Molnár Ágnes

  2010. január 27. szerda at 12:22

  Hát én már nem gratulálok, azért amit úgyis tudtunk:o))
  Nagyon kíváncsi vagyok rájuk és nagyon várom őket, majd csak győzzél lerázni, mert nem lakunk ám olyan nagyon messze :o)))