Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Horvátország CAC-CACIB….

21 Sze

Hosszú idő maradt ki az utolsó kiállításunk óta, ami közel hat hét. Lehet, van aki most azt gondolja, “hosszú”, de annak aki imádja ezt az egészet, mint mi, annak valóban hosszú ez az idő.
Tudtuk, hogy az idei évünk ilyen lesz, zömmel a megkezdett champion címeket szeretnénk befejezni. Horvátország volt az elmúlt hétvégén a soros  a befejezésre, így izgalommal vártuk úgy az utat, mint magát a kiállítást. a kiállításról a KÉPEK itt láthatók. Az út nagyon kellemes volt, most csak Calamus True Lady jött, Yazidkát otthon hagytuk “házőrzőnek”! Az első napi kiállítás Vukováron volt. Természetesen nagyon sok ismerőssel találkoztunk,
és itt szeretném kiemelni a Bearded colliesokat. Blankával már máskor is jót beszélgettünk , és akkor is nagyon tetszettek a kutyái. -Most is!!! Szombaton a bírálatunk nagyon jól sikerült, csak jó minősítést kaptunk, fajtacsoport harmadik helyezést értünk el. Elindultunk a szállásra, és nagyon megvoltunk elégedve, mert minden igényt kielégített. Tudták, hogy kutyával megyünk, így volt betéve egy pótágy, amit összetoltunk a mi ágyunkal, így tripla ágyon aludtunk, de úgy mint otthon, kéznyújtásnyira True Lady. Másnap reggel nagyon kényelmesen indultunk , a kiállítás Osijek /Eszék/-en volt, egy nagyszerű strandon. Ez megint egy nagyon klassz hely volt, sátort sem kellett bontani, mert akkora fák voltak, amik kellő hűvösséget adtak a kutyáknak. A második napon is nagyon szépen szerepelt True Lady, igaz, ő a legtöbb bírónak tetszik, és szinte mindegyik kiemeli, hogy milyen csodálatos a feje, és a mozgása. Most is hozta a formáját, pedig egy kisebb gyomorrontással küszködött. Itt szeretném megköszönni Blankának, mert a gyógyszer amit adott valóban nagyon jó volt./ nem történt baleset a ringben/. True Lady vasárnap, nem egészen három évesen  megkapta a hatodik ország Championja, és a  tizenegyedik CACIB címét. Ha valaki most rosszat gondolna az olvasottak alapján,nem elszállva vagyok, de igen is nagyon büszke, mert ezeket a címeket zömmel idegen bíróktól kaptuk, és nagyon sokat külföldön. Este hatkor indultunk haza, a határon szinte akadály nélkül jöttünk át, annyit kérdeztek a határőrök, hogy milyen eredménnyel büszkélkedhetünk.
22.30 -kor értünk haza, de ezek a fáradságok amik akkor vannak mikor megérkezünk, mindíg csak másnap reggelig tartanak, mert reggel már arról beszélünk, mikor és hova is megyünk legközelebb?!

 
No Comments

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply