Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

CACIB Dog Show Graz 2009.03.07.

08 Már

Elsősorban a képekkel szeretném kezdeni a beszámolót,mert ugyan a fényviszonyok miatt nem tökéletesek,de önmagukért beszélnek!

graz_2008_005 graz_2008_0122graz_2008_0151 graz_2008_018

Még egyszer,bocs a képek minőségéért,de a csarnokban a fényviszonyok nem a leg ideállísabbak. Attól eltekintve,hogy nekünk nagyon nehezen akart összejönni az első osztrák kiállítás nagyon jól sikerült. 😀 Mondhattam volna,hogy a vártnál sokkal jobban sikerült.Tavaly az Oberwart-i kiállítás sem jött össze,az idei is hajszál híján elcsúszott. A mercédesznél a szervizben találtak egy olyan hibát,ami miatt ugyan lehet közlekedni az autóval,de míg rendesen nincs szervizelve az autó, külföldi utat felelőtlenség lenne bevállalni. Gondoltuk semmi baj,megyünk személyautóval, ott a Fiat, megoldott a dolog. Itt csak az az apró probléma lépett fel,hogy belezúgtunk vele egy kátyúba, ebből adódóan a jobb első ,és hátsó alufelni eltört. Na akkor mát szerda lévén, megint semmi kiállítás hétvégén, kis Laci viszont időben meg tudta javíttatni, persze nem kevés összegért! Így már megint minden út Gratzba vezet! Gondoltuk mi ! 😀 Elindulunk hajnali kettőkor,mikor kiderült, hogy a GPS le van merülve, a töltőnél meg érintkezési probléma lehetett, mert nem akart tölteni. Na gondoltuk, jöhet-e még valami! Tíz órakor kezdődik a bírálat, mi pedig fél tíz után értünk be Gratz szélére, és találjuk meg a sportcsarnokot!!! Ekkor gondolta a GPS hogy kisegít, bemondta, jobbra-balra ,”túl gyorsan mész” 😀 , de kiderült, hogy nyolcszáz méterre vagyunk a céltól. Háromnegyed tízkor estünk be, na akkor ringkeresés, de az sem olyan egyszerű, mert mi az emeleten voltunk, és oda lifttel kellett felvinni a kozmetikaasztalt. Én elkezdtem kifésülni True Ladyt, Laci akkor még a katalógus és strat szám után szaladgált. Mikor felért már javában folyt a bírálat. Ekkor valaki szól, hogy menjek be, mert minket bírálnak, mi beszaladtunk mikor látjuk,hogy ezek a kanok! ” Szerencséjük volt mert olyan elemünkbe voltunk, hogy simán vertük volna ott is az osztályt” :D:D:D

Szép számmal volt nevező, ‘huszonhárom afgán agár’, de gondolom sokan ismeritek az érzést,hogy mikor belépünk a ringbe látszik a bírókon, tetszik neki a látvány. Ezen a kiállításon is mint már oly sok alkalommal, külön kiemelték a kutya mozgását! Mikor nyújtotta a kezét a bíró,,hogy mi vagyunk a fajtagyőztesek, megkérdezte,hogy lehet-e közös fotót csinálni a kutyával -“természetesen,számunkra megtiszteltetés! Még egy utólagos gondolat a bíróval kapcsolatban, az egyik nagyon elismert magyar handler “Süti” megállított, hogy húzzam ki magam, mert a Bíró úr épp most mondja neki,,hogy rég nem látott ilyen típusos,szép afgánt! Bírálat után kifújtuk magunkat,és volt időnk a shopban is szétnézni. Megigértem True Ladynek,hogy lédihez méltó Swarovksi nyakörvet fog kapni. Pici pihenő a kutyáknak,és kezdődött a BIS bírálat. Nagyon büszke voltam,mert nem csak True Lady, de szinte a tizes fajtacsoportba, nagyon szépen szerepeltek a magyarok. A fajtacsoport bírálatnál azt a bírónőt kaptuk aki a Derby kiállításon volt,és még emlékezett True Ladyre. Közölte,hogy sajnálja,de nem tudott első helyet adni,mert nem futott szépen a kutya a ringben,ami való igaz,mert még olyan kicsi,nem érett kiállítási kutya. Nagy ringben azt gondolja, hurrá futunk futunk,és nehezen tudom koordinálni a mozgását! Idővel ezt is leküzdjük 😀 így fajtacsoport másodikok lettünk, ami számunkra nagyon-nagy eredmény!

Itt szeretnék még egyszer gratulálni a győztesnek, Komáromi Dia “k@cér kutyájának” habár mondtam nekik ne maradjanak,mert úgy sincs esélyük,de nyertek! 😀 Gratulálok a többi magyar győztesnek is!

 
 

Leave a Reply

 

 
 1. Tartomo

  2009. március 08. vasárnap at 17:25

  Kalandos kezdet után remek befejezés! Gratulálok az eredményekhez! Puszi

   
 2. Nagy Adrienn

  2009. március 08. vasárnap at 18:39

  Az Én Barátaim! Nagyon Büszke vagyok rátok, és a hétvégi eredményetekre!!! <3 Puszi

   
 3. Dia

  2009. március 09. hétfő at 00:11

  mi is gratulálunk még egyszer! szuper volt látni a sok magyar(országi) fajtagyőztes agarat! 🙂

   
 4. IWONA

  2009. március 29. vasárnap at 20:52

  Brawo ! Brawo , Brawo !!!!!
  Big CONGRATULATION!!!!!