Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Egy gondolat

25 jan

Olyan nagy valóban a punnyadás az afgános fórumokon,de gondolom nem vagyok egyedül,hogy ami mostanában ott megy abból nem szivesen kérek. Eddig sem volt mindig felhőtlen a hangulat,de most aztán legyen az kiállítási eredmény, amit joggal szívesen oszt meg másokkal a nyertes kutya tulajdonosa,legyen az egy jól elkapott pillanatban való fotó,vagy akármi más,csak a gúnyos beszólás,vagy a néma hallgatás a reakció.
Pár napja volt egy ominózus esetem,mert mertem pár mondatban felemlíteni az egyik fedeztetett szukát,és gazdáját,akinek a gazdája gondolom önmagából kiindulva csak a rosszat látja másban és ne tudjátok meg mit kaptam,mert sajnos az illető azt gondolja,ha valaki róla,vagy a kutyájáról beszél,azt csak rossz szándékból teheti. Ezért gondolom,hogy magából indul ki,mert én nem gondolnám ha felemlítik a kutyáimat, akkor csak sértegetik, vagy bántják! De szerencsére nem vagyunk egyformák,igaz én ilyen nem is szeretnék lenni. Az viszont az illetővel való többszöri beszélgetés után teljesen világos,hogy eddig sem voltunk barátok igaz harag sincs,de ezek után biztos még távolabbra kerültünk egymástól. Attól én még szorítok neki,hogy összejöjjön a fedeztetés,és szép kiskutyái legyenek!!
Más: Nálunk nagy lustálkodás volt az este,főleg vacsora után, hogy muszáj volt egy két képet csinálni róluk. A True Lady színe sem mindennapi lett,és lesz,ahogy fejlődik a kutya,mindennek lehet mondani,csak nem black & tan színnek nem 😀
Azt még szerettem volna mondani,hogy semmi szinező nincs a kutyán! :D:D:D
Beájulva az ágyba….
dscn69922
dscn6998
Elvehetem a sütit? 😀
dscn7005
Akkor is kell…..
dscn7014
Jajjj True ilyet nem szabad 😀
dscn7015
Most ez baj? 😀
dscn7013

 
No Comments

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply