Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Vége az évadnak

23 dec

Az utolsó kiállításunk október közepén volt, így már nagyon vártuk azt a versenyt,ami eldönti ki a Championok Championja. Az előző évben egy helytelen döntés következtében kimaradtunk a Derby kiállításról,de többen jelezhették,hogy nem igazságos ha egy kutyától nem a nyerést, de a lehetőséget is elveszik.Módosították a születési határidőt,így módunkban állt nevezni. A champion kiállítás a győztes kutyák versenye, korosztálytól függetlenül minden champion nevezhet. Itt egy kép, a champion kiállítás fajtacsoport döntőjéről.

kep_021_1_4

Mi reggel hatkor indultunk, és nyolcra már fent voltunk a csarnokba. Kifésültük a kutyákat és kezdődött is a bírálat. Német bírónőt kaptunk, és igazán tetszett neki True Lady, mert amint az első kört futottuk a ringben, látszott rajta , hogy elégedett a látvánnyal. Azt viszont ki kell emelnem, hogy True Ladynek nagyon szép afgános mozgása van. /több bíró véleménye szerint/


europa-2008-1441Ez a kép az Európán készült,de mutatja True Lady mozgását futás közben. A champion kiállítás eredetileg 15.30-kor kezdődött volna, de két órás késéssel indultunk ,és a mi bírónknak 114 kutyát kellett bírálnia. Ezen a versenyen is True Lady nyert, és azért is klassz volt, mert az egyik ellenfelünk közel fél évvel, a másik több mint másfél évvel volt idősebb. De itt mint írtam az elején, nem a kor számít,mert pl. Yazidkát is egy alíg 15 hónapos kutya verte. Hazudnék ha azt mondanám nem rossz a vereség,de ha egy kutya jobban mozog a ringben,szebben be lehet állítani, akkor igen nyerjen és ne a kort nézze a bíró! Yazid a ringben szokásosnál is jobban mutatta,hogy elege van a mai napból. Szerencse, hogy a két kutyánk közül True Lady az aki sosem mutatja,hogy nincs kedve.. Mint írtam Envy Me TL Jerome lett a kanoknál az év Championja, szukáknál pedig True Lady, aki még a Championok Championja címet is bezsebelhette. Egy közös kép a két Champion győztesről,és mivel nem mi fotóztunk, köszönjük a képeket Molnár Áginak. Azért azt tudnotok kell, hogy Jerome sokkal szebben állt a ringben, nem ez a legjobb fotója , de True viszont itt a legjobban elkapott pillanatban látható.

kep_048A BIS tízóra után kezdődött, és mivel mi a tizes falójtacsoportba vagyunk, majdnem utolsónak futottunk a piros szőnyegen. Összességében olyan jól éreztük magunkat,de mivel így elhúzódott és hajnali kettőkor értünk haza, másnap mint akit agyonvertek!!! Panasznak viszont semmi helye , mert úgy gondolom mindkét kutyánkal sikeres évet zártunk, és bizakodva nézünk a jövő év elé , főleg azért mert jövőre a szomszédos országban VILÁGKIÁLLÍTÁS !!!!

 
1 Comment

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply

 

 
 1. Trixi

  2009. január 03. szombat at 22:51

  Sziasztok!
  Gratulálok a Derby és a Champion eredményeitekhez!!!
  Boldog 2009 évet és sikerekben gazdag Kutyázást nekem nagyon teccik Yazid és True Lady !!
  puszi