Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

True Lady 2. éves

30 nov

Kicsi Drága babám, Calamus True Lady ma két éves! Jó volt egy kicsit elnézegetni a fotóit,visszaemlékezni mikor közel két éve a legnagyobb hóba útnak indultunk érte közel 1000 km-re Lobezbe. Nagyon vártam az a mailt amibe közlik,hogy megszületett:D,és elmondhatom,hogy van egy gyönyörű szuka afgán agár kiskutyám is.

És jött az üzenet, egy fotóval együtt.

suka-true-lady2Megszületett! Öt fiú,és egy kislány. Mi a Tessái nevet szerettük volna ha törzskönyvezik neki,de Iwonáék írták,hogy annak nincs jelentése,így ők a True Lady nevet adták,mert ez a kislány valóban egy Igaz Lédi.

Mikor hazahoztuk Yazidka egyből olyan örömmel fogadta,hogy ezt tudva már előbb gondolhattunk volna egy új kis afgánra,csak hát az nem True Lady lett volna. Nagyon sok örömünk van benne azóta is,és életünk egyik legjobb döntése maga az afgán agár,és benne Yazidka és True Lady volt. Ahogy a kiállításokon egyre jobban hozta,és hozza az eredményeket,úgy változik a baráti körünk!

De az igazi barátaink együtt örülnek velünk a kutyáink szépségében,sikerében,és tudom,hogy minden téren számíthatok rájuk. Azt mindenképpen szeretném kiemelni,hogy True Lady megvásárlásával kaptunk egy igaz barátot tenyésztőink személyében akiknek nagyon sokat köszönhetek,mert mindig,és minden helyzetben csak segít tanít,és tudom,hogy bármi gondom lenne,úgy a saját tenyésztésű True Lady-vel,mint Yaziddal mindenben számíthatok rájuk.Nagyon várom azt a találkozást amikor több testvérünket összeszedik és találkozhatunk pl. a Világkiállításon mint egy nagy Calamus család.

 
1 Comment

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply

 

 
  1. Patai László

    2008. november 30. vasárnap at 22:19

    Ejj de kis csúnya volt! 😀