Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Szentes CAC kiállítás….

21 okt

Utolsó előtti kiállításunkhoz érkeztünk az elmúlt hétvégén,és mit ne mondjak nem gondoltam volna,hogy rajtunk kívül még ennyi eszehagyott kiállító van,mert rekord nevezés volt Szentesen. Nagyon sok szép kutya szokásos arcok,barátok,és nagyon jó volt a hangulat.Igazán nem foglalkoztunk olyan címekkel,hogy Grand champion cím,mert számomra az nem egyen értékű egy adott ország ch címével,és nem is igazán hajtottunk ennek a címnek a megszerzésére. Mi csak a szokáksos módon neveztünk,indultunk,és nagyon jól akartuk,és éreztük is magunkat! László István bíró Úr már többször bírálta a kutyáimat,és mindíg tetszett neki mindkettő. Most is mint mindíg yazidka volt az első,és már az osztálybírálatnál csak dicsérte és igazán jó bírálatot adott neki. Utánunk egy fiatal szuka volt aki,nagyon tetszett nekem,mert a fiatal True Lady-t láttam benne,olyan kis boldog volt a ringbe. True Lady a maga huszonkét hónapjával,már elég ideje champion osztálybaindul,így ő volt az utolsó kutya aki a rindbe lépett. Mivel minhárom kutya osztálygyőztes lett,így mindhárman konkuráltak a HFgy címért! Megvallom,nem kis meglepetésemre a Bíró Úr azt mondta neki még mindíg a Champion kan a favorit! Ez csak azért volt furcsa a számomra,mert ugyan Yazid is egy nagyon jó felépítésű afgán agár, kisebb hibákkal mint minden más kutya,de True Lady mozgásban szinte minden alkalommal veri Yazidot. De mindkét kutya a miénk,így családban marad a cím!

Mikor kijöttünk nagyon meglepettek,és egyben boldogok is voltunk,mert még vicceltünk is vele,hogy nem sok kutya mondhatja el magáról Magyarországon,hogy az elmúlt időben verte True Lady-t!:D De Yazidnak ez sikerült! Laci hülyéskedett vele,hogy a jó Isten sem menti meg Yazidot attól,hogy Grand champion legyen,és most már tudatosan fogjuk nevezni ,hogy ezt a címet is bezsebeljük,és mikor itthon tettük fel az oldalunkra az eredményeket akkor tudatosult bennünk,hogy Yazidka ezzel Grand Champion lett!!!!!!!!!!!!

Nagyon,de nagyon büszke vagyok mindkét kutyámra,mert ugyan Yazidot nem akartuk kiállításra nevezgetni, de nem akartunk házikedvenc szintű kutyát sem venni.Én biztosan tudom,hogy sokkal de sokkal több eredménye is lesz még Yazidnak!!Székesfehérváron egy afgános megkérdezte tőlem,hogy Yazidnak csak balkán eredménye van? Hát nem csak balkán,mert van magyar champion címe is,és lesz lengyel és még több más ország champion címe is és az már most biztos,hogy Ő nagyon szeretné,ha a kutyájának csak a fele eredménye lenne,mint Yazidnak!,Úgy gondolom ha nevezem True Lady-t akkor Yazidot is nevezni fogom,és bízom benne nekem nem kell azt mondanom,”hogy minek már megvan minden”! Én nem szeretném,ha udvari kutya lenne a kutyámból,és azt soha nem szeretném hallani,hogy nekem csak True Lady kell! Így már most tudom,hogy jövőre újult erővel,és új lendülettel indulunk neki az évadnak,annyi különbséggel,hogy az eljövendő évben elsősorban a környező országokat vesszük célirányba……..

 
No Comments

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply