Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Debrecen CACIB…

15 Sze

Nagyon vártuk a Debrecenben tartott két napos CACIB kiállítást,mert ritka az a hétvége amikor a barátainkal két napon át lehetünk együtt főleg úgy, hogy a kutyáink is velünk vannak.

Reggel mikor megérkeztünk már a lengyel barátaink ott voltak,és az mindíg nagyon-nagy öröm amikor találkozunk.Megkezdődött a bírálat,és szerintem mindenki számára mint a sportban, a papírforma lett az eredmény.

Bírálat után sokat szaladgáltunk a kutyákkal, játszottunk,fotóztuk,és persze mint minden alkalommal, nagyon sok pici apró,de fontos fogást tanultam a tenyésztőnktől!

Este elmentünk a szállásra,és mit ne mondja maga a nagybetűs CSALÓDÁS volt. Lagzi volt a másik terembe,a klíma kikapcsolva,ablakot bezárni nem lehetett,így volt levegő,de nem volt alvás. Még az volt a szerencse,hogy a lengyelek egy picit távolabbi házban voltak,és vagy kevésbé hallották a zajt,vagy annyira fáradtak voltak,hogy elmondásuk szerint ők aludtak.

A másnapi bírálat szintén a várt eredményt hozta,igaz kik kell emelnem,hogy ami nagyszerű volt az az,hogy IRA nem csak ezekkel az eredményekkel lett Hungária Champion,hanem méltón a kiállítás második legszebb kutyája lett! Összességében egy igazán jó hétvége volt,és mint máskor,most is mérhetetlen büszkeség volt bennem,hogy True Lady ebből a kennelből származik,és hogy nem csak tenyésztői,de baráti viszonyban lehetek Iwonával és Sebastiannal. Nagyon sokat segítenek és már alíg várom,hogy újra találkozzunk,ami legközelebb az Európa kiállításon lesz.

 
No Comments

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply