Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Arad CACIB….

29 Sze

Azzal kezdem,hogy a várt kiállítás mire oda került,hogy kutyák felkészítése, annyira elvesztette fontosságát,hogy lehet ha nem lett volna kifizetve el sem megyünk! Már maga a kutyák felkészítése számomra egy ingerült hangulatba történt,és a legrosszabb mikor azt sem tudom,hogy kire,vagy mire is haragszom.

Pedig számomra az örök szabály,hogy kutyát nem rángatunk az asztalon,mert nem társulhat a kozmetika negatív élménnyel! Mit ne mondjak nem volt könnyű fegyelmezni magam,a kutyák szőre nem olyan volt mint én szerettem volna,de az lehet a valóság,hogy az nap semmi nem volt jó számomra. Hajnali egykor keltünk,és mivel egy óra időeltolódás van,kettőkor indultunk. A határon meglepő módon csak a magyar oldalon volt határőr,de pár perc alatt átértünk semmi gond probléma nem volt. Mikor a kiállítás területére értünk Magdolna már úgy fogadott,hogy Ők is EU-sak,és minden rendezve,tessék itt a katalógus. Nagyon pozitív volt a részükről,megint csak semmi várakozás,egy nagyon szép környezetbe volt a kiállítás aki volt már ott az tudja,aki nem,az meglepődne,hogy az előző évekhez viszonyítva milyen szépen parkosítottak!

Igazán afgánnak való ring volt felállítva, /Yazidkának ez már nagy is volt/:D,,és ami megint csak nem elhanyagolható nem volt tömegnyomor. Még egy megjegyzés,nem szedtek parkolási díjat, az autó kb 50 méterre lehetett a ringtől,és olyan sokan voltak nézelődők is akik egy jót szórakoztak az nap,sok-sok szép kutya között! A bírálatnál az a Litván tulajdonos volt ellenfél a kutyáival,aki már kétszer nyert ellenünk,így külön öröm volt,hogy most revansot vettünk rajtuk!!! A bíró emlékezett Yazidra,és mondta,hogy már akkor is tetszett neki ez a kutya azóta viszont még érettebb,és szebb lett. Mint minden kiállításon a szokásos felállás,Yazidott körbeünneplik,fotózzák simogatják, True Lady fennsőbbséggel beájulva a ketrecébe alszik órákat. Ő csak akkor teszi oda magát,ha kell!

Nagyon aranyos volt és meg kell említenem,milyen jót mosolygott a bíró is amikor a Fgy összevetésért Laci vitte be Yazidkát,és látván a nyagy ringet, megszólalt “gyere Yazidka ,csak öregesen”:D

A Bis összevetésig nagyon jól elvoltunk sok baráttal beszélgettünk kiváltottuk a champion diplomát,és itt megint meg kell jegyeznem a rugalmasságukat,mert 20 euró befizetése után,ott azonnal ki is állították,és hozhattad haza. Csináltunk sok szép beállított képet Yazidról,és ezt mindenképpen szerettem volna,mert Yazid a RO Ch. diplomával az ötödik ország Ch címét szerezte meg,és ICh is lett. Igaz az inter diplomára még várni kell,de ez már csak idő kérdése,mikor érkezik meg,de ez a cím már megvan!

Szerettem volna megírni egy mail-be, /és meg is írtam/ a tenyésztőnknek,hogy Yazid milyen kis “diplomás ” lett,és ehez akartam egy nagyon szép képet fotóztatni.

A BIS összevetés szintén nagyon jó volt,és megint csak olyan aranyos volt Laci mert megbeszéltük,hogy Ő viszi be True Lady-t,és annyira,de annyira izgult:D Viszont szépen futottak,és egy jó helyezést harmadikkét léptek dobogóra.

Cuccolás,és indulás haza!!!!

Az érkezés 21 órakor volt,de már akkor olyan fáradtan,hogy szinte egy forró tusolás után mindenki beájult az ágyba. Aki jár kiállításra annak ismerős az érzés,hogy pakolás goo… kicsit futás vagy öröm,vagy nem, és megint ciccolás,és goo. Én sokszor mondom Lacinak olyanok vagyonk hétvégenként mint a vásári cigányok,de ez ettől jó,és ettől olyan izgalmas. Most pedig visszaszámolás van,mert ma hétfő, csütörtökön érkeznek Lengyelországból a barátaink,péntek Európa kiállítás,szombat Budapest látnivalóit mutatjuk meg egy afgán sétáltatással egybekötve, és gondolom elsöprő sikerünk lesz négy szebbnél,szebb afgánnal, és már el is telt a hét! Sok zsúfolt de nagyon várom!!!

 
No Comments

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply