Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Zakopane dog show….

22 aug

Kiállításra készültünk Lengyelországba,és nem csak azért,mert egész más a légkör,egész más mentalitású emberek,de egy csodálatos ország. Mivel nagy Laci szülinapja erre a napra esett,így összekötöttük a kellemest a hasznossal,és felugrottunk a Tátrába kirándulni,ill. egyfestői környezetbe rendezett kiállításon is rész vettünk.Nagyon jól éreztük magunkat,már csak azért is,mert kis Laci is jött velünk,és ezek a pillanatok egy re ritkábbak,és egyre megbecsülendőbbek. Tudoásul kell venni,hogy a gyerekek felnőnek,és önnálló életet kezdenek élni.

Ahogy egyre magasabb területre értünk,szállongani kezdett az eső,és mire megérkeztünk már egész rendesen esett! szerintem minden hosszúszőrű kutyás rémálma az esőben megtartott kiállítás.

Mi szerencsére beszereztünk egy-egy vízálló overált a kutyáinknak,és most módunk is volt használni. Mit ne mondjak meg is néztek minket rendesen,mert nem csak szépek,de olyan aranyosak is ezek az állatok abban a számukra varrt ruhában,és csizmában. Yazid ellenfele egy olyan kutya volt akivel már volt szerencsénk találkozni,és akkor második lett Yazid e mögött a kutya mögött. Most viszont úgy gondolom méltón kapta ki osztályában az első helyet,mert jobb volt nem csak maga a kutya,de a mozgásnál is mi voltunk jobbak. a bírónak különösen tetszett,még külön meg kellett mondani,melyik kennelből származik. Nagyon-nagyon büszke voltam,mert szépek a kutyáim,de mindenki csak True Lady-t tartja jó kutyának,és sajnálatos módon Yazidka úgy van a magyar köztudatban,hogy Yazid nem mozog szépen. De én tudom,hogy nagyon sokat változott mozgásban a kutya,és fog ő még sok-sok meglepetést okozni nagyon sokakanak!!! True Lady ellenfele egy nagyon szép,arany színű, hét éves Galopin kutya volt,aki akkora rutinnal rendelkezett,hogy szinte magát vitte be a ringbe,és most utólag is úgy gondolom,ettől a kutyától nem volt szégyen kikapni,viszont nagy dicsőség lett volna nyerni! Én azt gondolom,sose legyen ettől rosszabb eredményünk mint Reserv……. ! Ott voltak még a lengyel barátaink is akikkel közös tenyésztő álal barátkoztunk össze,és minél többször találkozunk annál mélyebb lesz ez a barátság. Nagyon sok szép fotót csináltunk,és nem csak azért mert csodálatos volt a táj,de a levegő olyan tiszta volt,mint,- és most mindenki gondoljon valami csodálatosra. Útban hazafelé szebbnél szebb faházakat láttunk és szebbnél szebb tájat! Igaz nagyon fáradtanértünk haza,de egy nagyon kellemes nap volt mögöttünk.

 
No Comments

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply