Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Egy barát elvesztése [*][*][*][*]

22 aug

Rettenet! Rettenet! Rettenet!

Megdöbbenve olvastuk a tegnap délelőtt kapott üzenetet,hogy barátunk Mónika Matusik egy autóbaleset következtében nagyon fiatalon elhalálozott. :'(

Nagyon megrázott a dolog,és lehet érzelmesebb vagyok mint régebben,de a fél napot végigsírtam,és még a mai nap is könny jön a szemembe,ha Mónikára gondolok. Sosem fogom elfelejteni,amikor legelősször találkoztunk Kecskeméten kiállítani jöttek,és magasan a legszebb kutya volt az afgánok között, az övé/persze más dolog mit lát a bíró/.

Már akkor tudatosan készülve keresték a társaságunkat,mert Calamus True Lady lengyel származású kutya,és szerették volna megnézni hogy néz ki a lány. Fotózták,videózták,és tudtuk már akkor elkezdődött a barátság közöttünk.Hazaértek,és szinte azonnal jött a mail,és ez a kapcsolat azóta csak fokozódott! Mikor mi kimentünk egy pár kiállításra mindig nagy szeretettel fogadtak,és attól eltekintve,hogy a tenyésztőink ellenfelek voltak a ringben,ők nem olyan mentalitásúak mint a magyarok, ellenfelek de nem ellenségek,mindig nagy szeretettel nézték,óvták True Lady-t,és persze Yazidkát is,mert nem tettek különbséget a kutyáim között,hogy magyar,vagy lengyel! Mikor jöttek májusba a cacibra már akkor volt egy koccanásuk,de olyan lelki állapotban is csak szeretetet adott, nem csak a saját,de más kutyájának és az emberekről ne is beszéljek! Ez a lelki nyugalom áradt át a kutyájára is,és tudtak nyerni a kiállításon. Mert a nyeréshez legalább annyira kell a jó gazdi,mint a jó kutya! Csak a kettő együtt hozhatja meg a várt eredményt! Nincs az a szó amivel ki tudnám fejezni sajnálatomat egy ilyen ember elvesztése miatt. Köszönöm mindazoknak akik nem is ismerték de tudták,hogy a barátom,és mély fájdalmat okoz az elvesztése. Akik engem nem ismerve csak fórumról,részvétet fejeztek ki,úgy mail-be mint privát üzenetbe. Köszönöm az együttérzést mindenkinek akik osztoztak a fájdalmamba,és végtelenül elítélem és szánalmasnak tartom az olyan embernek nevezett lényt, aki egy ilyen hírt olvasván is csak azzal tud törődni,hogy a kutyáiról a képek felkerüljenek a topicba. Tényleg helytálló a mondás,hogy bánatban tudja meg az ember, ki az igazi barátja! Senki félre ne értsen,soha-de soha nem szeretnék ilyen barátokat magam köré,mert aki igaz barátom és tudom,hogy nem egy esetben kiállt mellettem, mindig azt mondja nincs szükség ellenségre, ha ilyen barátod van!!!

Csak azt tudom kívánni a jövőben,hogy ismerje meg az érzést amit én éreztem tegnap,és sehol máshol ne tudja mutogatni a szánalmas körülmények között tartott kutyáit,mint a fórumon!

Ilyenkor igazán szégyellem,hogy én is magyar vagyok,de vigasztalom magam,hogy nem minden magyar ilyen, csak azok akik mostanában semmit nem tudnak felmutatni,és ahelyett,hogy irányt váltanának fröcsögve köpködnek másokat. Csak azt nem veszik észre,hogy aki valamit is ért a dolghoz,kutyázáshoz,kutyákhoz,lesajnálják őket.

Bocs,most iagzán elkalandoztam a gondolataimba,de ezek a dolgok annyira kikívánkoztak belőlem.

Bízom benne,hogy amíg itthon Magyarországon egyre több ellenséget szedegetünk,és itt nem csak én számítok hanem mind azok akik jól próbálják csinálni a kutyázást,addig külföldön lehetünk a ringben ellenfelek,de a ring szélén barátok vagyunk!

Mónika nagyon-nagyon sajnálom,és mint már nyílt fórumon leírtam, tudom,hogy egyszer még fogunk mi együtt ellenfelek lenni a ringben,és barátok a ring szélén, A kérdés amit senki nem tud,hogy mikor!

[*][*][*][*]

 
No Comments

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply