Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Kraków-i kiállítás…..

03 Júl

Mivel True Lady Lengyelországból származik,így nagyon fontos,hogy ne csak a Junior de a felnőtt Champion címet is megszerezzük az anyaországban. Szinte az utolsó pillanatban neveztünk,nem kis meglepetést szerezve a tenyésztőnknek.Előző nap már szépen mint mindíg felkészítve az afgánok,és hajnali fél négykor indulás.

Nem tudom ki látta már a napfelkeltét a Tátrában,de aki még nem az valami nagyon szépet hagyott ki az életéből. Mivel nem kellett sietni, ugyan is tudtuk hogy 11.h.-kor kezdődik a bírálatunk,és mivel GPS-el voltunk navigálva, tisztába voltunk vele hogy mikorra érkezünk meg. Itt jegyzem meg a sokat utazóknak GPS, egy fantasztikus segítség!!!! Mikor megérkeztünk ép,hogy lepakoltunk már jöttek is oda teljesen idegen emberek,hogy ez ugye Calamus kutya,mert messziről lerí róla! Igaz meg kell jegyeznem,magasan kiemelkedett a többi afgán közül. Nagyon jó érzés ilyen kutyát a póráz végén tartani,mert szinte mindenki csodálattal nézi. Yazid is velünk volt, Ő is nagyon szép, dekoratív kutya,és szinte az egyik legtöbbet fotózott afgán volt az egész kiállításon. Hozzátenném,én még ezüst színű afgánt sosem láttam Lengyelországban,és nagyon tetszik nekik ez a szín.

Megérkeztek a barátaink,egy szintén Calamus kutyával, és Yazid teljesen beszerelmesedett Syjon-ba ,aki egy nagyon szép fiú,viszont nem igazán értettük,hogy nem érzi Yazid,hogy Syjon nem lány kutya.

True Lady a ringben hozta a formáját,és simán verte a nevezetteket,ami azért is volt nagyon jó,mert több idősebb champion osztályos kutya is volt az ellenfelek között.Ez a bíró is mint már nagyon sok, dicsérte a kutyát, erősen kiemelve azt a fennséges mozgást, amit True Lady produkál a ringben! Nem volt olyan nagy meleg,de mi mégis beköltöztünk a BIS épületébe,mert az egy nagy tornaterembe volt rendezve,és amíg mi vártuk a finálét,az agarak kinyúlva fetrengtek a hüvös járólapon. Nem volt olyan aki mikor elment mellettünk,ne állt volna meg mosolyogva,és ne lett volna egy dicsérő szava. Ha ilyenkor kitennénk egy kalapot és pénzt dobnának bele egy-egy fotóért,biztosítva lenne a következő kiállítási nevezésünk annyi pénzt szednénk össze:D:D:D

Mikor kezdődött a fajtacsoport bírálat True Lady újra csodálatosan kifésülve, illatosan, szépen lépett az előkészítő ringbe,ahol egy előbírálaton esett át.Ez nagyon jól jött nekünk,mert ugyan a bírónak már a fajta bírálatnál tetszett a kutya,mégis mikor befutottunk a ringbe ami végre olyan volt ahol futni is lehetett egy agárral, akkora taps,és ováció volt /ami nem egy megszokott itthon/,hogy True megugrott és onnantól nem tudtam koordinálni a mozgását. Szerencsére volt időm szépen beállítani,így Fcs harmadiknak hozott ki a bíró,ami azért egy nagy dolog egy olyan kiállításon ahol 2800 nevező volt,és majd 200 fajta. A tenyésztőnkel szinte állandó telefonos kapcsolatban voltunk,és nem tudom leírni azt az örömet amit éreztem rajta mikor megtudta a végleges eredményt! Olyan fáradtan,és mégis olyan boldogan jöttünk haza,és ilyenkor szinte két napon át jönnek a gratuláló mail-ek.

Már alíg várjuk,hogy a következő lengyel kiállításon legyünk,mert megvallom egészen más mentalitású emberek,olyanok akik szívből tudnak örülni más sikerének nemzetiségtől függetlenül.

Végezetül egy pár fotó…

Osztály bírálat….

A BIS ……

Syjon…….

 
No Comments

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply