Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Nyitrai kiállítás…..

08 jún

Ma reggel Laci megkérdezte,mi legyen menjünk Nyitrára,vagy ne? Esett az eső,és olyan rossz volt a kedvünk a pénteki inkorrekt bírálat miatt,de nem akartunk Iwonáéknak rossz napot szerezni,mert annyira örülnek amikor True Lady velük van. Így elindultunk,és nagyon jó,hogy így tettünk,mert NYERTÜNK!

Nagyon nívós kiállítás volt, szerencsére csarnokban mert persze esett,de minden szép ,tiszta,és nagyon jól rendezett. 16 afgán nevező volt,sok szépen felkészített kutyával,de mi a lengyelekkel szinte egy családot alkottunk. Mikor a fiúk közül Furyó lett a CACIB annyira örültünk,mert nekem nagyon-nagyon tetszik az a kutya és a természete sem semmi,tök zizi!!!

De hát afgánból van!

Aztán jött True Lady,és Iwona nagyon szerette volna bevinni,mert imád vele futni,igaz el is nevezték a lányt Tornádónak:D:D:D

Mikor osztálygyőztes lett és következett I.R.A. akkor már szinte tudtam,hogy semmi gond,mert egy veterán kutya volt még hátra,aki nem konkurál a CACIB-ért. Akkor elősször úgy gondoltuk én viszem be IRÁ-t,és Iwona True Lady-t,de Ira nem fut senkivel,így én vezettem fel a saját kutyámat.

True Lady,fut mint állat,és olyan drága,mert mikor csak meglátja a felvezetőt olyan happy lesz,hogy sokszor még vissza kell tartani,annyira élvezi az egészet.

Mikor a bíró úgy döntött,hogy az Inter,Multi Ch tesónkkal szemben True Lady lett a CACIB,úgy ugrabugráltunk örömünkben,és látnotok kellett volna a bíró meg nem tudta “ezek vajon jól vannak”,hiszen ellenfelek voltak.

Összegezve a mai napot,Calamus nap volt,mert fiú CACIB Furyó, lány True Lady,R.CACIB IRA!!!

20080608-114.jpg20080608-115.jpg

Teszek fel fotókat a kiállítások mappába.

 
 

Leave a Reply

 

 
 1. Enci

  2008. június 09. hétfő at 10:22

  De gyönyörű ez a True 🙂 Gratulálok a szép eredményhez!

  Enci

   
 2. Miklós Karina

  2008. június 11. szerda at 19:19

  Sziasztok!
  Nagyon nagy gratula az egész Calamus családnak!
  PUSZI

  Karina