Ez a domain eladó! This domain is for sale.
További információk / more information: support@wphungary.com

RSS
 

Gondolatok…..

10 jún

Tegnap este bementem melóba,és nagyon jó volt,hogy az egyik nagy kedvencem olyan hangos örömmel fogadott,pedig csak négy napot voltam távol. Hétvége után már a legtöbb gondozott tudja,hogy biztos kiállítás volt valahol,mert már köszönés után azzal fogadnak :Ilike,és nyertünk?

Olyan aranyosak,mert ha igen akkor hangos sóhaj,és tudták ők,mert olyan nagyon szorítottak izgultak,és sokat imádkoztak! Hát lehet ilyen háttérrel nem nyerni??? Szinte mindíg mondják,hogy mikor viszem be nekik az agarakat,és megvallom nagyon-nagyon szeretik őket,és nagyon jó hatással vannak egymásra, a kutyák is imádják az időseket,azok meg,—egyszer látni kellene mennyire el tudnak érzékenyülni,és hogy tudnak örülni az állatoknak.Tisztára mint a gyerekek. Ha tudják,hogy beviszem őket képesek a kajájukból a húst félretenni,mert jön Yazidka “a nagy kedvenc,és a Királylány!:D

Ma nem volt jó napjuk,mert nem tudtak hátramenni a kertbe fűnyírás miatt.

Ma kértek az afgán agár topicba élménybeszámolót ,igaz első gondolatom az volt,hogy nem írok,de aztán miért is ne,mert az a lány aki kérte nagyon aranyos,aranyos a kiskutyája,imádom a képeit,és végül is nem Ő tehet arról,hogy több jellemtelen ember is írogat oda.

De látom egy-egy sikersztori nagyon elevenjükbe vág,mert eltünnek…………:D Remélem nagyon sok sikeres hétvégét tudok közzétenni,mert ezeknek a “sajnálatra méltó emberkéknek” ez lehet a legfájóbb, és így tudnak egymásra találni,és összeesküvés elméleteket gyártani!

Most ennyi,mert mennem kell,sajnos,és hála játszani KELL az ebekkel!!!!

 
No Comments

Posted in Kutyáim

 

Leave a Reply